Persoonlijk

U bent net zoals wij: iemand met een passie voor koffie. Daarom staan wij voor een persoonlijke en flexibele aanpak, dat is meteen één van onze troeven. Wij spelen graag in op uw wensen en doen alles om u tegemoet te komen.

Dringende levering? Extra document? Wij doen ons uiterste best.

Meer weten over onze services.

Rucquoy Frerès personal service
sustainable

Duurzaam

Biologische koffie of fairtrade? Meer dan 95 procent van ons aanbod kan geleverd worden met een certificaat van duurzaamheid. Omdat we er zelf in geloven. Omdat het de koffiehandel naar een hoger niveau tilt.
Maar ook onze niet-gecertificeerde koffie is afkomstig van coöperaties en verschepers die de waarden van duurzame koffie hoog in het vaandel dragen.

Duurzame koffie draagt zorg voor de mens: betere werkomstandigheden en faire prijzen voor de koffieboeren.
De ontwikkeling: toegang tot onderwijs, gezondheidszorg en economische markten.
De planeet: ecologisch beheer van bodem, gewassen, water, energie en afval.

Veilig

Rucquoy Frères is de trotse houder van het ISO 22000-certificaat. Dat garandeert een optimale kwaliteit en veiligheid tijdens alle stappen in de voedselketen. Van bij de teelt, over verpakking, transport, tot opslag en levering.

Certificeringsinstanties voeren regelmatig audits uit op ons bedrijfsmanagement en onze koffies. Zij nemen stalen, controleren transactiedocumenten, of komen kijken in ons magazijn. Voor uw gezondheid en welzijn.

Food safety
Watch Green Coffee Trader, Rucquoy Frères

Lekker

Omdat u zelf het beste weet wat uw klant verkiest, proeft u zelf vooraf een kopje koffie met ons. Hebt u een fijnproeverspubliek? Rucquoy Frères is specialist in gourmetkoffies maar ook in de beste standaardkwaliteiten.

De versheid speelt een grote rol. Wij besteden dan ook de grootste zorg aan de kwaliteitscontrole en de opslag van uw koffie

Traceerbaar

Wij leveren u een volledig traceerbare koffie. Of het nu gaat om een gecertificeerde of een niet-gecertificeerde koffie, een gourmet of een standaardsoort. U ontvangt hiervoor alle noodzakelijke bewijzen (afkomst, duurzaamheidslabel,…). Op die manier ziet u externe audits met een gerust hart tegemoet.

traceability
Green Coffee Price

De Beste Prijs

U geniet van een competitieve marktprijs. Wij volgen de internationale koffieprijs op de beurzen van New York en Londen. Zo leveren we het juiste lot, tegen de beste prijs, op het juiste moment. Daar hoort ook prefinanciering bij.

Wij hebben een boontje voor u.